BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Monday, 30 May 2011

rindu

arini kelas aku start awal pagi 
8.30 - 12.30 tgh hari
then aku balik mcm biasaaaaa la...
masyak2 then makan2 ng rumate aku....
then tito tito...
mata sangatlah nantuk td time kelas pon...
tatawulah napa...tersangat nantuk..
dengan pening2 subjek heat transfer ag...
lg nantuk bila blaja benda yg xbapa nk paham...
bukan point nih sebenanya aku nk cakap...hurm
tadikan tersangatlah cedey bila bangun2 tito...
i was really shocked !
xtually i mimpi...
i miss 'him'
really miss 'him'
T____T
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
* my boboy beloved *

nilah maksud aku tdi...aku mimpikan pet aku...tersangatlah rindu...
dia...
tersangatlah manja
tersangatlah cerdas
tersangatlah gebu
tersangatlah tebal bulu dia
tersangatlah comel
memg sangat2lah.....
 the whole of my famly memg tersangat sayanglah kat boboy
even my auntie n uncle also loves boboy...

boboy nih memg lain dari kucing lain
sebabnya bila nk tito, dia xtito menyendeng mcm kucing lain
dia tito mcm nih

 * nih adik aku yg kejotkan dia, if x memg dia tito mcm tuh.. *

dekat dalam umah memg boboy tersangatlah shuka minum air
port favourite dia kat tepi tv umah aku !
mama aku letak mangkuk yg ada pokok as perhiasan lah kt tepi tv tuh,
ilang ja boboy, cari2 memg kat situ lah dia..
memg xpayah wisau dia nk hilang mana...xcaya?
tgk nih


* tersangatlah besyar my boboy *
* maybe dia suka air nih sebb manis kowt * hehe




* sangat2 sayang sama dia *
but unfortunately....
my boboy was pass away...
its no longer in this world...
even my home...
betapa sedeynya bila cari dia kat umah tadak
then adik aku cari satu taman pon xjumpa
adik aku ciap uat notis ag 
"sesiapa yg menjumpai kucing ini tolonglah kembalikan pada kmy"
tp tadak brita pown
then adik aku cita member dia adaa jumpa kucing comel yg tersangatlah comel
ciri2 yg dia bagi kat adik aku tuh memg sama sebiji sama dgn yg ada kat boboy
then adik gtaw kat kawan dia nk g tgk kucing tuh
kawan dia kata ok pas sekolah nk g tgk
balik2 saja tgk2 kucing tuh dah ilang
maybe da lari sebb xley nk seswaikan diri dia kat situ
memg kmy 1 famly memg sedey sangat2
even aku ley nangis, adik aku lagi la
memg trasa sangat kehilangan dia
 
keesokkannya adik aku nk g sekolah,dia nek basikal taw
tetiba ternampak setempek kat jalan
bulu klabu2 gitu
YESSSSS!!!
memg sah itu adalah boboy
meraung adik aku kat jalan tuh
tersangatlah sedey sbb boboy mati mcm tuh
T_____T

slamat tinggal boboy ku...i'm gonna miss u forever....
cage, syampoo, sikat, kad dekat klinik pown still dsimpan rapi...
T__________T


p/s : sowi tersangat panjang entry kali  ni due too....AKU SANGATLAH RINDU DEKAT DIA
         petang2 da borink skang nih sebb tadak apa yg ley dmain....T_____T  

0 comments: