BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Tuesday, 10 May 2011

at last - my own blog

Assalamualaikum...

nama aku illy athira binti azman.asal dari pendang, kedah.and of course still studying in Uitm Shah Alam.my course is chemical engineering (process).aku ada 6 adik bradik.aku yang sulong.(agak berat la my responsiblity! huhu)...but nevermind,nothing can change...erm...apa lagi huh?aku 22 taun dis year.my mama cikgu sekolah rendah.my abah keja kat MADA as juruteknik...dah ada boyfren hokey! hahaha (riak tak?)

For now tgh cuti semester, but i still have classes on 16th May until at the end of June sebab aku ambil intersesi ( short sem )....before this duk tulis jer kat blog orang aka my boyfren,tu pon kejap ja sbb malas nk pk pasal blog nih.tp last2 uat jugak blog sendiri sbb nak isi masa kekangan aku.borink lak.da banyak xtually aku duk baca blog orang.teringin jugak nak ada blog sendiri kekadang tuh. lagipon pesbook,tweeter, watever lah aku dah deactivate atas sebab2 tertentu.so member2 susah cikit nk contact aku.tp nevermind, if nk contact aku, just call or email me.hehehehe...

aku qasa setakat nih ja dulu as my pembuka kata for my own blog...
salam.

2 comments:

Shue Hanna Evan's said...

selamat datatang ke dunia blog..kat blog kita boleh luahkan segal masalah.. misal kata tidak ada orang yang nak dengar luahan kita. blog lah teman setia. coretkan segalanya disini.. kawan kawan di blog kamu sentiasa ada untuk memberikan pendapat mereka.. :)

illy athira azman said...

thanks shue hanna evan's !