BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Friday, 9 December 2011

space U8

yez!
aku da jejak kaki ke sana walaupon kedai suma xbukak ag
hanya supermarket + fudcourt semata
akhirnya Shah Alam ada jugak panggung wayang
tapi MBO Cineplex lah...tp xpa
ada jugak kemajuan tuh..ahaha

petang2 jumaat ni memg harus @ wajib ntok klua bagi aku
ntok menghilangkan kebosanan + stress
mmmm

kami di rumah..ini kak wan acu

dan lagi ( maaflah kak wan rossa tidak bergambar pd ketika ini kerana dia sedang bersiap )

yeay! da sampai! 

kami bertiga..!


bukti aku telah menjejakkan kaki di Space u8

boleh nampakkan? mall yg sangat2 baru dibuka.still kosong...kedai pon xfully bukak ag..

mengisi perot yg kekosongan di fudcourt space U8 ! menunggu makanan dengan penuh sabar ~
kami makan kat stall apa village ntah
 for me, makanan sangat2 xohsem hokey!
REJECT la bg kami~
tp tatawula stall lain yg kat citu coz kami pon bukannya cuba suma mknan kat situ..hehe
 satu ja yg aku tertarik kat sini
LIF dia..
sangat cantik..
ala2 kat sunway gitu
tp almaklumlah nama pon barukan..of coz nampk solid, berkilat..sumalah
kiri kanan depan belakang atas bawah sumanya cermin..hehe

kmi di dalam lif!
 and last but not list


akula...hehe


bagi aku, not bad la..td pegi pon xbest sangat sebb kedai pon xder nk diusyakan pon..
may be pasni bila kedai suma da fully bukak meriah kot...
aku baru tawu napa nama dia space U8..hikhik
sebab design bangunan dia nk ala2 nombor lapan..

ok bye !
nk tido...salam

0 comments: