BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Monday, 7 November 2011

2 nov @ my birthday @ shah rukh khan's birthday...

xley blah kan entry aku..
tanggal 2 november 2011 adalah hari jadi aku...
tepatl 12 tgh malam pd hri tersebot org fes yg wish kat aku da tentulah 
En. Aifa kan...thnx ya!
then mula lah bertalu2 mesej masuk sampailah ke pagi...xkurangnya juga dengan fb n twitter...
ermm...
ceria ja ari tuh...even ada 2 test...
layan je lah kan~

semua orang wish kat aku hb..tp hosmate2 ku...owhh langsung tidak...
ok fine aku xkesah..ingtkan depa lupa lakan..
so siapalah aku ntok depa suma nih nk ingat beday aku kan...(aku pkiaq mcm nih)
then abaikan...
klas aku ari tuh plak sampai 6 ptg..
the kononnya ada klas malam bagai sb nk replace klas..
balik ptg tuh, mandi dgn kalang kabotnya  then semayang asar...
aku nampak kak wann gebu pakai tudung bagai
tnya dia nk g mana
then dia jawab jkkk taman tuh nk jumpa 
alasan perkara tutttutttttttt!!!!
perkara yg berbengkit la kunun..
then aku mcm biasa la rilek2 lepak2 kat sejadah suma
pastu k.wan gebu kata...
haa tunggu apa lagi..ciap la!
jkkk tuh nk jumpa kita suma...
aku pon siap, pkai tudung suma la...
turun2 ja dr tangga, sampai bawah
YEAY!!!!
ampa suma ingat besday aku!
nyanyi suma, lilin xtiup sebbnya kata mereka dah 3 kali depa pasg lilin tp aku lambat turun..so takot lilin cair sampai kena kek..
it's ok~
ahahaha
guess wat???
woahhh s.r punya kek!..
terkesima seketika dgn tulisan atas kek tuh..
ok fine dr En. Aifa!..
thanx sayang...
plan nih menjadi gara2 big boss kita iaitu adileen!
n adileen bersepakat bersama suma owang dalam umah tuh ntok buat party cikit~
a lot of love ntok suma yg terlibat! muahhxx~
inilah keknya

TARAAAAAA~


COKOLAT INDULGENCE~ my fevret...YUMMY!

xsahla kan if xberposing di hari jadi..kenangan
pastu sehari sebelom pulang ke kampung, agak terkejot jugak hosmate yg sorang lagi nih beli
kek especially for beday2 girl yg kat dalam umah tuh~
bacalah sendiri, nama dah ada kat atas kek..hikhik
so perot minggu tuh tersangat2 full dgn mcm2 jenis kek~
super duper awesome lah!
thanx to liza!




akan aku ingat kenangan nih sampai bila2 kengkawan~

0 comments: