BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Wednesday, 15 June 2011

ciptaanNya yang indah

semua orang tawu yang aku telah telah pergi berbroga...haha
berbroga???
BROGA HILLS la !

kami sampai kat sana terlalu awal so tempat parking dia xbukak ag
around 4.30 am bawu bukak...
aku yg xpenah pergi nih mcm xcited la jugakkan..
tataw la plak tempat parking dia nih just dekat ladang kelapa sawit jew..
sedikit terkejut dan masih xcited lagi...
parking ringgit malaysia dua ringgit ya!
xsangka sampai kat sana time tuh memg da ada banyak kereta dah..
keadaan sangat gelap ok !
so makesure if sesapa yg nk pergi broga nih,
sila bawa TORCHLIGHT

if xbawak, silap ari bulan anda akan berada di dalam gaung ok
pergi sana safety sendirian berhad
so ati2
haha...banyak plak kan mulot aku?
xtually kat sana ada 3-4 puncak xsilap aku
tapi kami just panjat sampai first puncak sahaja... :)

* kan aku da cakap, tempatnya sangat gelap  (nama pon dalam hutan kan?)

betapa indahnya dunia tatkala berada di puncak!
hanya mampu mengeluarkan perkataan WOW !
sangat kagum dengan keindahan yang Allah s.w.t ciptakan~
tinggikan ?
 
kami yg penat ~ tp enjoy !          


nampak x aku ? serius sangat penah wehh~ (jgn tegakkan badan anda! silap2 bergolek-golek anda!)hehe




* aku yg mencari ketenangan ~ (ayat xleh blah!)



banyak sangat gambar if boleh nk letak...aish..
xpala enjoy yg mana sempat upload ja ek..hikhik
around 9 lebey kmy pon turun lew..itupown sebb nk hujan..
tikar suma da bawak kekunun nk berkelah kat puncak..tub2 xmenjadi jugak..
safety come first!daripada ang nk tergolek akibat daripada kelicinan better selamatkan diri dulu..
tol x?
lepas daripada tuh, suma pown pulang..
tgh hari da sampai umah..
aku terbongkang dari pkul 1 - 6 petang.. :)
qodo yg malam punya~
piccy lagi !
ramai orang dan ada banyak puncak kan ? hmmm
dan lagi...haha  

anyway, setakat nih jelah kowt ,da panjang sangat dah asanya nih..haha
bersama kengkawan terchenta !

ok! ok! ok! ni last dah...haha

p/s : penat weh penat ~ (tp at least tak la jakun sangat bila owang sebut broga nih kan?)
         !st time kowt aku beraktiviti cenggini...pengalaman pengalaman~
 

0 comments: