BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Saturday, 20 August 2011

just nk tgk2 blog aku mcm mana..
da lama sangat aku xmenulis..
tersangatlah bz mencari rezeki...
alhamdulillah...
ada masa, ada ruang, panjang umor
aku sambung balik pasni...
hehe

Sunday, 7 August 2011

berharap

Ya Allah Ya Tuhanku...bagilah sembuh penyakitku ini
amin~

p/s : terima kasih kepada semua yg mengorder yg membeli kuih raya buatanku....terima kasih lagi sekali di atas dorongan anda semua !
alhamdulillah, bisness not bad....sesiapa yg dudk di Alor Setar @ sekitar Kedah, kunjungilah Giant Alor Setar dan City Plaza untuk mendapatkan kuih raya buatan saya..! hehe

Monday, 1 August 2011

kuala perlis

arini kita ari fes puasa..hehe
sehari sebelom puasa g padang besar..almaklum da dapat ang paw! hikhik
so ajak mama abah g kuala perlis g makan seafood kat sana..aku belanja ok!
nk gak gtaw..
makanan kat sana memg super duper awesome!
especially di EDAH IKAN BAKAR
nih area tepi laut punya 
bukan yg tempat baru tuh, KOMA LAUT
KOMA LAUT nih adalah singkatan bagi KOMPLEKS MAKANAN LAUT
hehe..aku pown baru gatai nk tgk semalam..if x duk panggil KOMA LAUT ja
bagi aku kat KOMA LAUT tadak feel nk makan
sebb dia mcm medan selera ja, bukan tepi laut
agpown memg da biasa makan kat Edah nih n sangat2 berpuas hati

ada piccy cikit nk share..banyak gambar orang nk dibandingkan makanan yg super duper awesome tuh
sebbnya bila sampai makanan tuh, xdan ag dah nk pegg kamera..haha

nih jew yg sempat...

dari hujung : mat mi ( tersangatlah tamaw bila nk amik gambar! payah !), abah , adik kembar aku ( syabil )

dari hujung : mama, adik kembar aku ( syafiq ) , leen

iffa n aku

aku letak 2 kali sebb mat mi maw amik gambar..haha

depa nih bila time amik gambar memg akan uat mimik muka mcm2

tgk...kan aku da cakap

JADI CUKUPLAH FAMILY YG AKU SAYANG SANGAT2 NIH
8 ORANG SUMANYA
RAMAIKAN...

nih bawu cikit...seafood len xsampai ag..yg len tuh xsempat nk amik gambar.kamera da simpan dalam beg..haha
P/s : SELAMAR MENYAMBUT BULAN RAMADHAN AL-MUBARAK

kuih raya 2011





anyone yg nk tempah boleh la...
just call me / sms me @ 0174956100
50 biji - rm 20 ( not including postage )


p/s : alhamdulillah setakat nih ramai yg dah order..rezeki... :)